csütörtök, április 22, 2010

A drog a pornó és más függőségek...

 


Rengeteg fajta bűn és megkötözöttség van Bár az hogy én hogyan vélekedem egy dolog, mondhatod. A nagyobb probléma, az hogy e cselekedeteket maga Isten vonja ítélet alá a biblia lapjain ha számodra ez marhaság nem így látod elfogadom véleményedként de nem tudok vele egyetérteni mert az én tapasztalatom más.

 "Jézus azt mondta Ö, a bűnösökhöz, az elveszettekhez jött! Így szól: jöjjetek hozzám, mindnyájan akik megfáradtatok, kik megterheltettetek. S nálam nyugalmat találtok."
De ha magadba nézel, tudod, miről beszélek. Ami jónak tűnt, ami pillanatnyilag gyors örömöt kínált. Az MA a véred szívja, és a halálod munkálja. Ami csak jó hecc volt laza poén …az ma pusztulásba lök. Ami „á ez nem lesz gond” –dal kezdődött csak nézd meg hova elvitt már .
De van lehetőséged kitörni! Akármilyen mélyen is vagy És akármi is a TE problémád Tudnod kell, ahogy nekem sikerült

 Jézussal neked sem lehetetlen.
Ha Te is  szeretnél ezektől szabad lenni Kérlek, tedd meg az első lépést Keresd Isten akaratát a bibliában. Ha szeretnél ebben segítséget írj bátran!  Semmi veszteni valód nincs… Ha csak az nem, amitől épp Szabadulni szeretnél… drog  prostitúció homoszexualitás alkohol okkult tapasztalatok házasságtörés pornózás fétis és más leuralások szenvedélyek és függőségek.
Ezek nélkül teljesebb az élet kimondhatatlanul teljesebb. Felébredsz és egy EMBER néz vissza a tükörből,s nem egy a bűnök által leigázott rab.
 Jézus valóban szabadító!

Nincsenek megjegyzések: