szerda, november 04, 2015

Az Istennel való helyes kapcsolat kulcsa az engedelmesség!

Az Istennel való helyes kapcsolat kulcsa az engedelmesség!

/nem szeretjük hallani üzenet/

"Ha kegyelmet nyer a gonosz, nem tanul igazságot, az igaz földön is hamisságot cselekszik, és nem nézi az Úr méltóságát."

Szeretném nyomatékosan leszögezni, tartozz bármilyen felekezethez és járj bármilyen gyülekezetbe, ha az Istennek/az Ö beszédének, vezetésének való engedelmesség hiányzik az életedből, ha nem a neked megadatott világosság szerint jársz, akkor igen veszélyes vizeken hajózol. Felelőtlen ember vagy, aki magát és a környezetét i veszélybe sodorja. Engedetlenségeddel nem mást teszel, mint a szomorú és nehéz napoknak a kikövezését hajtod végre az életedben. Az ige azt mondja sok baja van az Igaznak, de valamennyiből kimenti öt az úr! De ezek a bajok egytől-egyig az ellenség által készítettet bajok sikeres felszámolásáról, szólnak .A saját keményszívűség és az ebből származó engedetlenség/lázadás olyan, mint az önátok, és úgy is hat. Mind az én életem nézve mind a másokét látva azt látom, hogy az így jogalapot nyert nehézségek, csapások, ítéletek bizony elérik az embert, sokszor még sok-sok év elteltével is. Testvérem meg kell, hogy értsd, és Istenfélelem kell, hogy eltöltse a szívedet!
Ne legyél keményszívű! Ne legyél kettős életű! Ne alkudj meg a bűnnel! Ne legyél önhitt, és ön-igazult, mert előbb utóbb az arcodra fog fagyni a mosoly, és higgy nekem, nagyon tud fájni! Isten szent! SZENT! Szeretnélek most figyelmeztetni szeretetben. Isten hosszú-tűrése nem hatalmazott fel arra hogy úgy éld a hívő életedet mint ahogyan azt a világiak teszik.
Bárcsak soha nem veszítenénk szemünk elől, ezen  igazságokat.
Testvérem h az Úrral jársz amúgy is örvendezel és bizonyság van a szívedben!
Ha e sorok után most harag, esetleg szomorúság vagy félelem töltött el, figyelj rám!
Ez jó! Ez jó! Ez azt mutatja, hogy a Szent Szellem még tud, és még szól a szívedhez!
Örülj! Állj, fel vagy térdelj le, nekem mindegy, csak most azonnal, semmit sem késlekedve
Járulj a kegyelem királyi székéhez! Menj bátran! Ne késlekedj! Ne nyugodj, addig ameddig nem rendezed a kapcsolatodat a te kegyelmes és irgalmas Isteneddel.

Isten áldjon és legyen hozzád irgalmas, nehéz idők küszöbén állunk, fontos hogy készen legyél az Isten munkájára. 

Ha kegyelmet nyer a gonosz, nem tanul igazságot, az igaz földön is hamisságot cselekszik, és nem nézi az Úr méltóságát.

"Sámuel pedig monda: Vajjon kedvesebb-é az Úr előtt az égő- és véres áldozat, mint az Úr szava iránt való engedelmesség? Ímé, jobb az engedelmesség a véres áldozatnál és a szófogadás a kosok kövérénél!

"de a kegyesség mindenre hasznos, meglévén benne a jelenvaló és a jövő életnek ígérete."


Köszönöm a figyelmed!