péntek, február 10, 2017

Mutogatva jelet adnak, titokban üzengetnek.


Azzal kezdeném, hogy most nem a szolmizációs kézjelekről vagy a jel nyelvről szeretnék írni, vagy a katonai és reptéri, ilyetén való kommunikációról. Sokkal inkább egy kéz és ujjak használatával kapcsolatos szellemi kommunikációról, aminek gyökere, ősi démoni tanításokban keresendő. De a mai napig használatban vannak és bizonyos kapcsolatokban megtalálhatóak. Az alábbi gondolataim csak nagyon érintőlegesek, célom vele, inkább a továbbgondolás inspirálása azok számára, akiknek ez üzenet. Mit cselekszik az az ember, aki igen nagy fizikai és mentális erőt igénylő feladat előtt állva, a levegőt söprögeti, érdekes és furcsa kar és kézmozdulatokkal? Vajon miért kezd el fura ujjkulcsolásokba  egy nindzsa, miközben életveszélyes helyzetben nem ezt várnánk tőle? Vagy egy, a chi vagy a csakrák energiáját előhívó, kihívás előtt álló ember miért végzi azokat a szokatlan mozdulatokat, amiket látni lehet? Mi célt szolgálnak az illuminátusok által használt szimbólum kézjelek? Miért jó, ha egy jógaállást a lehető legprofesszionálisabban elsajátítanak? Mit közöl egy kézmozdulatával az egyik bandatag a másiknak, ami életek felett dönt? Nos be kell látni ezek a dolgok egy homályos és legtöbbször titkos területre, mutatnak. Az úgynevezett ördög vagy metálvillát is megemlítem, bár itt fontos különbséget tenni, mert mást jelent a villa mutatása, behajlított hüvelykujjal, (ez a sátán előtt való tisztelgés az elfogadásának igen régi jele) és megint mást, ha nyújtva marad. 

Ez utóbbit a szeretet jeleként kell értelmezni sok esetben és több politikus, és közéleti személy használja, átemelve a jelnyelvből. Persze ez nem zárja ki hogy közük is lehet esetlegesen okkult dolgokhoz. A mutató és kisujjal formált szarv átok elleni védelmet, illetve a rock szeretetét is üzeni sokak felfogásában, de véleményem szerint többről van szó. A fel illetve lefelé mutató hüvelykujjra nem térek ki szinte mindenki által ismert jelzés. Szintén csak megemlítem a szabadkőműves és más titkos társaságok által használt kézjeleket, melyeknek szintén megvan a történetük. Valamint igen mély üzeneteket közvetítenek az Indiai és más ősi táncokban, illetve a jógában használt mudrák, speciális kézjelek.
  „Ezt mondja az Úr: A pogányok útját el ne tanuljátok, és az égi jelektől ne féljetek, mert a pogányok félnek azoktól!”
„Aki hunyorgat szemeivel; lábaival is szól, és ujjaival jelt ád.”

Vegyük a ninjákat, a zárt rendszerű utcai bandákat, a jóga és bizonyos harci technikák mestereit, a „csi” erejével rendelkezőket és azt mozgatókat vagy akár az ősi pogány táncokban és azok mai maradványaiban fellelhető kézjeleket. Az emberben előbb utóbb felmerül, hogy mit és miért mutogatnak kézfejeikkel, újaikkal, vagy miket is közölnek akár az egész testüket egy jellé alakítva a szellemvilágnak, vagy a saját és mások tudatalattijának. Nem fér kétség, hogy ezeknek a ma is használt kézjeleknek az eredete, igencsak több ezer évre, a távoli múltba helyezhető, és motívumgazdagságuk és mágikus erejük, sok esetben pogány vallásokhoz, hitekhez és ez által démonok tanításához köthető. És természetesen a cél, mélyebb szinten, egyenesen a tisztátalan szellemekkel való kapcsolatkialakítás és betöltekezés, közös együttműködésre. Itt megjegyzem ez sok esetben nem tudatos, ennek valós arca általában egy bizonyos szint után mutatkozik meg és leplezi le magát, és egyben szorgalmaz egy mélyebb szövetséget. Az út elején minden természetesnek és logikusnak hat. Tudom, hogy a mai világban ezek butaságoknak hangzanak, hova tovább tudománytalan meséknek és ártalmatlan babonáknak a körébe helyezik az emberek. De amikor alaposabban utána járnak, rendkívül megdöbbentő felismerésre jutnak az érdeklődők.
Elég itt csak azon elgondolkozni, hogy a történelem során fennálló hatalmak mindig is örömmel vették körül magukat olyan emberekkel, akik ilyen titkos, okkult tudással, és rendkívüli képességekkel rendelkeztek. (Ma is óriási divat ezt keresni, előhívni) Gondoljunk csak a fáraókra, a Babiloni Nabukodonozor királyra, vagy akár a mostani idők titkosszolgálati és belügyi szerveire. Köztudott, hogy külön kísérleti állomásokat létesítettek és pénzeltek, pl parapszichológiai intézet vagy valami hasonló néven, és teszik ezt minden bizonnyal, ma is. A tét nem kicsi, hiszen nyilvánvaló előnyre tesz szert, az a hatalom, aki számára nem ismeretlen az okkult gondolkozás és gyakorlat. E tudáshoz kapcsolódó de attól egy alacsonyabb szinten helyezkedik el a különleges képességek birtoklása és mentális erő használata. Természetesen ezen a szinten is léteznek, tudott és tudatlanul létrejött, közvetlen démoni kapcsolatok/szövetségek, melyben valamiért cserébe /pl. testátadás, áldozatvitel, rituális gyakorlatok végzése, propagálás és kommunikációs kiszolgálás, vérrel és szexualitással kapcsolatos Isten által tiltott tevékenységek stb/ amelyeken keresztül az adott ember természetfeletti képességet, ismeretet és más előnyöket kap cserébe, ameddig kiszolgálja és keresi a természetfeletti bukott lények kapcsolatát. Ennél a témánál mindig fontosnak tartom megemlíteni Isten beszédéből Mózes könyvének figyelmeztetését.:
„Mikor te bemégy arra a földre, amelyet az Úr, a te Istened ád néked: ne tanulj cselekedni azoknak a népeknek útálatosságai szerint. Ne találtassék te közötted, aki az ő fiát vagy leányát átvigye a tűzön, se jövendőmondó, se igéző, se jegymagyarázó, se varázsló; Se bűbájos, se ördöngősöktől tudakozó, se titok-fejtő, se halottidéző; Mert mind útálja az Úr, aki ezeket míveli, és ez ilyen útálatosságokért űzi ki őket az Úr, a te Istened te előled. Tökéletes légy az Úrral, a te Isteneddel. Mert ezek a nemzetek, akiket te elűzesz, igézőkre és jövendőmondókra hallgatnak; de tenéked nem engedett ilyet az Úr, a te Istened. Prófétát támaszt néked az Úr, a te Istened te közüled, a te atyádfiai közül, olyat, mint én: azt hallgassátok!”



Sajnos e téma nem állt meg a nem keresztény vallásoknál, és általában véve a spiritualitásban. Sajnos bekerült a kereszténység falai közé is, mint azt az alábbi cikk is ábrázolja.
Szűz Mária gyógyító energiájának lecsatornázása.

Egy másik probléma az is, hogy számos keresztény elméje nincs megújulva ezen a területen, és ez miatt, igen materialista módon közelítik meg az ilyen történéseket, dolgokat, de sajnos általában is többnyire vakok a szellemi mozgások és eredetek felmerésére. Pedig igen hasznos lenne, ha ez nem lenne így. Szellemiekhez szellemieket kell szabni, az Írásokból származó kijelentések által, meg kell tanulnunk látni a láthatatlant, igyekeznünk kell helyesen megítélni a szellemeket, ahogyan azt János javasolja.


Köszönöm a figyelmedet, szép hétvégét kívánok!  

Nincsenek megjegyzések: