vasárnap, szeptember 13, 2015

Prófécia a közeli múltból. /1987/

  
A kijelentés ideje 1987.

kapta: Lance Lambert 
Zsidó-keresztény Bibliakutató/próféta
Az üzenetet a Kármel hegyén mondta el.
Ott ahol Illés próféta Isten akaratából a bálványimádást megítélte, és a baál 450 prófétáját megszégyenítette! Ahol Isten egyértelművé tette az Ö hatalma által, tűzet küldvén az égből, hogy nincs más Isten rajta kívül!
  
A prófécia:
Ne féljetek!

„Nem telik el sok idő, amikor eljön a világra egy olyan időszak, amilyen eddig nem volt, egy olyan zűrzavarnak és fölfordulásnak a korszaka Ne féljetek, mert én az Úr vagyok, aki megrázok minden dolgokat. Én kezdtem ezt a megrázást az első világháborúval és nagymértékben megnöveltem ezt a második világháború alatt. 1973 óta adtam neki még egy nagyobb lökést.  Az utolsó szakaszban az a tervem, hogy befejezzem ezt a megrázkódtatási korszakot, magának a világmindenségnek a megrázásával! Jelekkel a napban, a holdban és a csillagokban. De mielőtt még elérjük ezt, én megítélem a nemzeteket és ennek az ideje közel, van. Nem csak háborúk által, polgárháborúk által, anarchia, és terrorizmus által, pénzügyi összeomlások által, fogom megítélni a nemzeteket, hanem természeti csapások által is, földrengések hiányok és éhínségek által is. Régi és új járványos betegségek által. Megítélem őket azzal hogy átadom őket a saját útjaiknak. A törvénytelenségnek a szeretetlen önzésnek az öncsalásnak, és annak hogy higgyenek a hazugságban, higgyenek a hazug vallásoknak, hamis vallásnak, és a tőlem elszakadt egyháznak, a kereszténységnek amely én nélkülem él a világban. Ne féljetek, amikor ezek a dolgok el kezdenek megtörténni, mert én megnyilvánítom ezeket, a dolgokat nektek, mielőtt még elkezdődnek, azért hogy ti felkészülhessetek, és a bajnak és a gonosznak a napján szilárdan megállhassatok, és győzhessetek! 
  
Mert az - az én célom hogy ti legyetek a bátorításnak, a megerősítésnek az eszközei, sokak számára akik szeretnek engem, de akik gyengék. Azt kívánom, hogy ti általatok sokan megerősödjenek én bennem, és sokaságai más embereknek megtalálhassák az én üdvösségemet tiáltalatok. És halljátok, meg ezt ne féljetek a Kreml erejétől!  /nagy nevetés/
Ne féljetek az iszlám forradalom erejétől! Mert én azt tervezem, hogy mindkettőjüket Izrael által töröm össze, arroganciájukat és láncra fűzöm őket, mivelhogy káromolták az én nevemet Azon a napon meg bosszulom minden mártírnak a vérét, és azoknak az ártatlanoknak a vérét, amelyet ők lemészároltak. Én valóságosan megcselekszem ezt a dolgot, tehát bizonnyal megteszem ezt a dolgot, mivel hogy azt gondolták, hogy nincs senki, aki ítéletet mondjon fölöttük. De én láttam az ö útjaikat, és hallottam az elnyomottaknak és üldözötteknek a kiáltását, és megtöröm az ö hatalmukat, és véget vetek neki. Legyetek azért készen, mert amikor mindez megtörténik, akkor lesz nektek az utolsó nagy lehetőségetek, arra hogy prédikáljátok szabadon az evangéliumot, minden nemzet számára. 

De mindezen zűrzavar és megrázkódtatás közepette és mindezek középpontjában ott áll az én egyházam, a mennyei helyeken egybe van kapcsolva én velem egy szellemben, és én az én egyházamat királyi székre szántam, ti vagytok az én szeretteim, akiket megváltottam, fölkentem, ti az enyéim vagytok. Én fölruházlak benneteket hatalommal és ti föl fogtok kelni és nagy dolgokat fogtok cselekedni az én nevemben, még a  sötétség és gonoszság közepette is. Mert én megnyilvánítom az én erőmet, az én kegyelmemet, az én dicsőségemet rajtatok keresztül. Ne tartsátok vissza, és ne kérdőjelezzétek meg, az én útjaimat veletek, mert minden én veletek való munkáimban mindig azt a célt tartom szem előtt, hogy az én menyasszonyom részei legyetek és velem együtt uralkodjatok. Ne fejtsétek el hogy ehhez egy különös fegyelemre és képzésre van szükség, ezért adjátok át magatokat nekem, hogy én cselekedhessem bennetek a munkát a fönnmaradó időben. 

Mert én úgy tervezem, hogy ez alatt a megrázkódtatás alatt is a menyasszony készítse magát. És a földön a nemzetek közepette, amelyek konfliktusokkal és nyugtalanságokkal vannak tele, oda helyeztem az én Izraelemet, igen én így mondom az én Izraelemet, bár ők engedetlenségekben, vétkekben járnak és az ö szívük makacsságában és hitetlenség által elszakadtak tőlem. Mégis emlékezettek arra, hogy én tettem őket az evangélium ellenségeivé tiérettetek, én az Úr magam vakítottam és keményítettem meg őket hogy az üdvösség jöhessen teljességgel a pogányokra. Mégis ők az enyémek, és szeretettek és én gyengéd és kifogyhatatlan szeretettel szeretem őket! Ők az én csontomból és húsomból valók és én szeretem őket! Vajon föladjam é őket, azért amit ők cselekedtek velem, mondja az Úr. Mégis átadtam őket a bánatnak, szívszaggatásnak és az állandó szenvedésnek, de soha nem mondtam le róluk! Minden szenvedésükben én is szenvedtem, bár nem szabadítottam meg őket és nem mentettem meg őket a haláltól. Mégis ott voltam jelen én Izrael királya, jelen voltam bár észrevétlenül és nem vettek figyelembe minden szenvedésükben. Nem volt olyan gázkamra olyan tömegmészárlás, amiben nem lettem volna jelen. De most bizonnyal eljött az idő amikor befogadom őket!  És megnyilvánítom magamat nekik és nagy ámulattal fognak ők felismerni engem. Ezek alatt az ítéletek alatt tömegek és tömegek fognak megtérni a nemzetekből. Alig fogjátok tudni hogy - hogy gyűjtsétek be az aratni valót! De az én Szellemem föl fog ruházni benneteket, erre a feladatra. Izraelhez pedig én odafordulok azon a napon és felolvasztom a szívüknek a keménységét. Én fogom az ő vakságukat világos látássá változtatni. Lerántom a leplet az ő szívükről. És akkor ők megtérnek egy szívből kitörő örömmel, és ez lesz a kútfeje egy új feltámadott életnek a megváltottak teljes serege számára!

Ne féljetek ezektől, a napoktól! Mert én terveztem, azt hogy velem együtt megálljatok, és szolgáljatok engemet ezekben, a napokban. Ne féljetek, mert én szeretlek benneteket, megvédlek, és mindennel ellátlak benneteket. Én az Úr felkenlek benneteket új kenettel, és fogjátok cselekedni az én cselekedeteimet és betöltitek az én tanácsomat. Előttem fogtok állni az egész föld ura előtt, és szolgálni fogtok engem értelemmel, erővel és hatalommal, és velem együtt fogtok uralkodni ezekben, a napokban. Legfőképpen a közbenjárásra hívlak benneteket.
 ...

Maga a prófécia idáig szól, legalább is Lamberté. /mert több is van, más prófétáktól csak más területre vonatkozóak/  A kazettán halható  részletesebb kifejtését, itt nincs lehetőségem leírni.
De a fenti prófécia egyértelmű szerintem és igen nagy istenfélelmet keltő annak fényében, hogy minimum 28 éve hangzott el, de lehet még pár évvel előbb.

Karmel
Markáns formakincsű hegylánc Izrael északnyugati részén. Kb. 45 km hosszú gerince 548 méteren éri el legnagyobb magasságát. Héberül: har ha-Karmel, azaz "a Karmel hegye". Nevének jelentése: termékeny, gyümölcsöskert, ültetvény, amely mezőgazdasági jelentőségére utal.

Nagyon fontos hogy összességében lásd a próféciát, ne ragadj ki belőle szavakat, mondatokat, mert akkor tévesen értelmezheted, és olyat is bele láthatsz, ami nincs benne. A próféciák olyanok, mint a világító tornyok, megbízhatóak és stabilak, de a szemünk és a tornyok között mindig számolni kell az időjárási tényezőkkel is.  

Ha esetleg kérdésed van, írj bátran.
Köszönöm a figyelmedet!