vasárnap, október 09, 2016

Channeling a modern kori spiritizmus.

Van a kereszténységnek egy olyan radikális ellensége, amely milliók üdvösségének elvesztéséért felelős, ez pedig nem más, mint a spiritizmus, a modernizált nevén chanelling (csatorna). Napjainkra számos okkult gyakorlat öltözött elfogadhatóbb kompatibilisebb formába így a spiritizmus is. Ez a démonokkal kommunikáló okkult ág, még a biblia igazságaira és a kereszténységre is képes hivatkozni /persze helytelen módon/ csak hogy megtévessze az embereket. Sajnos mivel egész gyakorlatias módon és igen gyorsan hoz létre kapcsolatot a tisztátalan szellemekkel így a démonok, előszeretettel segítik elő ezeket, a kapcsolatfelvételeket, a legkülönfélébb természetfeletti jelek és csodák alkalmazásával. Szorosan ide kapcsolódik a kopogás által, asztaltáncoltatás által, tárgyak mozgatásával üzenő szellemek. Az író médiumok, és más házhoz, és házak mellett kialakított létesítményekhez köthető szellemek, a generációs halotti szellemek tevékenysége, ezeket familiáris szellemeknek is nevezik. Mondanom sem kell, hogy a halottak napja, amit világszerte igen fontos eseménynek tartanak sajnos hazánkban is. Nem csak ünnepnapok ezeknek a gonosz tisztátalan szellemeknek, hanem egyenesen, egy feltöltő vitalizáló „szabadság” is, ahol újra és újra erőt merítenek, és hatalmat legalizálnak az emberi sorsok felett. Mielőtt félre értés lenne, leszögezem, nem az elhunyt szeretteinknek való végtisztesség megadásáról és az időnkénti kegyhely rendberakásáról beszélek. Ezeknek nyilván van egy létjogosultságuk. Én a halottakkal (ezek nem az elhunyt szeretteink lelkei, hanem démonok)  való beszélgetés, a hozzájuk való imádkozás, a segítségül hívásukról beszélek. Illetve az ezeket kiszolgáló médiumokról. Ezeket a tevékenységeket a bibliai kifejezetten tiltja.  A démonoktól való tudakozódást, a halotti szellemekre való hallgatást a velük való szövetségkötést Isten gyűlöli! Ilyen kapcsolatokat azért vállalnak, keresnek az emberek, mert a nagyon szeretett és elvesztett házastárssal, rokonnal, szülővel, gyermekkel, való újbóli kapcsolatot kínálják. (természetesen nem ez történik) de mivel ezek a tisztátalan halotti szellemek, démonok száz százalékig hiteles és titkos információkkal, teljesen azonos hanghordozással, hangszínnel, kiejtéssel bírnak és tudják utánozni az elhunyt szeretteinket, így hitetésükkel igen sikeresek. Képesek asztrál kivetüléseket is előidézni, ahol elhunyt személy teljesen meggyőző és hitelesnek tűnő arcát, de akár egész testét bizonyos mértékben láthatóvá tudják tenni rövidebb hosszabb ideig. Sajnos a régi és a modern spiritiszta szeánszokon ezek a gonosz és hitető szellemek, olyannyira hiteles információkat, titkos dolgokat jelentenek ki a médiumnak, hogy már ez gyakran megtöri, felszámolja az ember ellenálló képességét, és teljesen áldozatul esik a bukott szellemvilág hitetésének. De ha ez nem lenne elég, az ilyen szeánszokat igen gyakran valóságos gyógyulások jelek is kísérik melyek célja a spiritiszta személyének és közléseinek igazolása.
Sátán itt is utánozza Isten munkáját. De természetesen az ilyen spiritiszta rendezvényeken elhangzó közlendő, és megerősítő természetfeletti jelenlét, nem Isten evangéliuma nem a Szentírás igazsága, és nem a Szent Szellem erejének munkája, hanem ördögi lények mesterien tálalt hitetése. Természetesen, mint minden okkult területen itt is sokan nem igazi spiritiszták médiumok, hanem anyagi haszon reményében adják ki magukat annak. De ez még a jobbik eset, innen még viszonylag könnyebben van vissza út, a világosság felé az Istenhez való megtérés felé. A valós gyakorló okkultizmusnál sajnos az igazi megtérés vagy csak e dolgokkal való szakítás, már lényegesen ritkább. Nyilván gonoszságukban és démonikus szövetségeikben, az igaz varázslódoktorok, sámánok, boszorkányok, spiritiszta médiumok, jövendőmondók, és más régi vagy modern okkultisták, irdatlan sok kárt tudnak okozni, és okoznak is, leginkább ott, ahol nincs Isten dicsőségé és Jézus Krisztus megváltói nevének/vérének ismerete és az abban gyökeredző bibliai hit.  

Isten azt kéri legyünk józanok! Az élő embereknek, nem halottakhoz kell fordulni segítségért és egyáltalán bármiért, hanem Istenhez! Szeretnék egy pár igeverset megerősítésetekre megemlíteni, és természetesen azért is mert az IGE hatalmas ereje és dicsősége, szétzúzza a hazugságnak és a gonoszságnak minden erejét!

„Mikor te bemégy arra a földre, amelyet az Úr, a te Istened ád néked: ne tanulj cselekedni azoknak a népeknek utálatosságai szerint. Ne találtassék te közötted, aki az ő fiát vagy leányát átvigye a tűzön, se jövendőmondó, se igéző, se jegymagyarázó, se varázsló; Se bűbájos, se ördöngösöktől tudakozó, se titok-fejtő, se halottidéző; Mert mind utálja az Úr, aki ezeket műveli, és ez ilyen utálatosságokért űzi ki őket az Úr, a te Istened te előled. Tökéletes légy az Úrral, a te Isteneddel.
Mert ezek a nemzetek, akiket te elűzöl, igézőkre és jövendőmondókra hallgatnak; de tenéked nem engedett ilyet az Úr, a te Istened. Prófétát támaszt néked az Úr, a te Istened te közüled, a te atyádfiai közül, olyat mint én: azt hallgassátok!”

„És ha ezt mondják tinéktek: Tudakozzatok a halottidézőktől és a jövendőmondóktól, akik sipognak és suttognak: hát nem Istenétől tudakozik-é a nép? az élőkért a holtaktól kell-é tudakozni?”

„És átvitték fiaikat és leányaikat a tűzön, jövendőket mondtak és varázslást űztek, és magokat teljesen eladták a bűnnek az Úr bosszantására.”

„És fiait átvitte a tűzön a Hinnom fiának völgyében; és az időnek forgására ügyelt, jövendőmondásokat, varázslásokat és szemfényvesztéseket űzött, ördöngösöket és jövendőmondókat szerzett, és sok gonoszságot cselekedett az Úr szemei előtt, hogy őt haragra indítaná.”

„És összeveszítem az egyiptomiakat az egyiptomiakkal, és egyik hadakozik a másik ellen, kiki felebarátja ellen, város-város ellen, és ország-ország ellen.
És elfogyatkozik az egyiptomiak lelke ő bennük, és az ő tanácsát elnyelem, és tudakoznak a bálványoktól, szemfényvesztőktől, halottidézőktől és jövendőmondóktól.
És adom az egyiptomiakat kemény úrnak kezébe, és kegyetlen király uralkodik rajtok, szól az Úr, a seregeknek Ura.”


 „És minden bölcs és értelmes dologban, amely felől a király tőlük tudakozódék, tízszerte okosabbaknak találta őket mindazoknál az írástudóknál és varázslóknál, akik egész országában valának..” 

„Van egy férfiú a te országodban, akiben a szent isteneknek lelke van, és a te atyád idejében értelem, tudomány, és az istenek bölcsességéhez hasonló bölcsesség találtatott benne, és akit Nabukodonozor király, a te atyád, az írástudók, varázslók, Kaldeusok és jövendölők fejévé tőn; igen, a te atyád, a király;”


Isten népe ha Istennel jár, ha Isten beszédére figyelmez, azt megbecsüli, akkor akár tízszerte is bölcsebb és okosabb lehet, mint bármilyen okkult ember ezen a világon. És ez bizony sok esetben szükségeltetik, hogy Isten igazságának terjedését minél kevésbé tudják az ördög csatlósai akadályozni.

Köszönöm a figyelmeteket.